Higher Elmwood - Roundswell

We were comissioned to update and adapt the original conservatory at this property, in to a sun room, and create a flowing open plan space - making the most of the heart of their home for entertaining family and friends. 

Firstly we demolished the old conservatory, rebuilt as a sunroom and re-roofed in premium composite slate to ensure the area maintained it's light airy feel.
The sun room was then opened into the adjoining areas by removing internal walls between sun room and dining room, dining room and kitchen. We also closed off the open archway between dining room and lounge areas to ensure privacy was kept in other parts of the property when entertaining.
A brand new Ivory High Gloss Kitchen with MAIA Composite work surfaces was installed and sandust porcelain tiled floor laid throughout.

Our clients Said 'We're very happy with all of the work, and the tradesmen were extremely tidy, efficient and polite.'